Aktuellt

Välkommen på Vårkompassen!


Vilka hälsotekniska innovationer står inför dörren för framtidens marknad?

Den 20 maj presenterar vi på Hälsoteknikcentrum Halland ett flertal projekt som med hjälp av vårt stöd utvecklats och förfinats under våren. Kläm och känn, ta del av resultaten av våra projekt och framförallt ta möjligheten att möta människorna bakom idéerna. Missa heller inte chansen att diskutera möjligheten att utveckla dina egna idéer tillsammans med oss! Varmt välkommen!

 

Läs mer och anmäl dig här!

Ålderism – Är det en mänsklig rättighet att vara äldre?


Rasism och sexism har fått stor uppmärksamhet under de senaste decennierna och forskningen om dessa företeelser har varit omfattande. Den ”tredje ismen” – ålderism – har däremot ägnats mindre uppmärksamhet.

Hur kommer det sig?

Välkommen på ett seminarium med Lars Andersson, professor vid Linköpings Universitet, den 25 maj på Hälsoteknikcentrum Halland.

 

Läs mer och anmäl dig här.

Samverkansparter i EU-projektet HICube Behovsorienterad hälsoinnovationsarena

 

Hälsoteknikcentrum Halland är ett samarbete mellan Region Halland, de halländska kommunerna, Högskolan i Halmstad och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

 

Hälsoteknikcentrum Halland

HICube Behovsorienterad hälsoinnovationsarena är ett samverkansprojekt som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Högskolan i Halmstad, Region Halland och de halländska kommunerna. Detta EU-projekt ligger inom ramen för Hälsoteknikcentrum Halland (HCH). Läs mer

HCH är en hälsoinnovationsarena och en projektverkstad som ska hjälpa idébärare genom att samla kunskap och kompetens från samverkansparter det vill säga Högskolan i Halmstad, Region Halland samt de halländska kommunerna.

 

HCH som hälsoinnovationsarena

Hälsoteknikcentrum Halland söker alltid efter nya idéer som kan lyfta och utveckla framtidens vård och omsorg. Inom ramarna för EU-projektet HICube Behovsorienterad hälsoinnovationsarena strävar vi efter att vara en naturlig mötesplats för näringsliv, akademi och offentlig sektor. Tillsammans ska vi med våra samverkansparter arbeta för att stärka innovationskraften i Halland.

Har du en idé? Klicka här

Förverkliga din idé med oss på Hälsoteknikcentrum! Klicka här för att kontakta oss.

Följ oss på våra sociala medier, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Följ oss på sociala medier:

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Hälsoteknikcentrum Halland  |  Box 823  |  301 18  Halmstad  |  Besöksadress: Kristian IV:s väg 3, hus C