Hälsoteknikcentrum Halland

HICube Behovsorienterad hälsoinnovationsarena är ett samverkansprojekt som finansieras av Europeiska regionala utvecklingsfonden, Högskolan i Halmstad, Region Halland och de halländska kommunerna. Detta EU-projekt ligger inom ramen för Hälsoteknikcentrum Halland (HCH). Läs mer

HCH är en hälsoinnovationsarena och en projektverkstad som ska hjälpa idébärare genom att samla kunskap och kompetens från samverkansparter det vill säga Högskolan i Halmstad, Region Halland samt de halländska kommunerna.

 

Samverkansparter i EU-projektet HICube Behovsorienterad hälsoinnovationsarena

 

HCH är ett samarbete mellan Region Halland, de halländska kommunerna, Högskolan i Halmstad och Europeiska regionala utvecklingsfonden.

 

HCH som hälsoinnovationsarena

Hälsoteknikcentrum Halland söker alltid efter nya idéer som kan lyfta och utveckla framtidens vård och omsorg. Inom ramarna för EU-projektet HICube Behovsorienterad hälsoinnovationsarena strävar vi efter att vara en naturlig mötesplats för näringsliv, akademi och offentlig sektor. Tillsammans ska vi med våra samverkansparter arbeta för att stärka innovationskraften i Halland.

Har du en idé? Klicka här

Förverkliga din idé med oss på Hälsoteknikcentrum! Klicka här för att kontakta oss.


Aktuellt

Jakten på den perfekta inloggningen

 

Metoder för att identifiera sig och skriva under har funnits i tusentals år, men kanske har det aldrig varit rörigare än just nu? SITHS-kort? Biometri? SMS?

Välkommen på ett seminarium med Jonas Öholm, lösningsarkitekt på Secmaker, den 13 april på Hälsoteknikcentrum Halland.

 

Läs merlänk till annan webbplats.

Följ oss på våra sociala medier, Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster, Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

 

Följ oss på sociala medier:

Instagramlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Facebooklänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Twitterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 

Hälsoteknikcentrum Halland  |  Box 823  |  301 18  Halmstad  |  Besöksadress: Kristian IV:s väg 3, hus C