Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-05-31. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Entreprenörsskolan

H5 student arrangerar "Entreprenörsskolan"!

Tänker du att det vore roligt att någon gång i framtiden kanske starta ditt eget företag, eller har du precis gjort det? Då är entreprenörskolan perfekt för dig! Under sju tisdagskvällar går vi igenom olika ämnen som är bra att veta när det kommer till att känna sig tryggt i att driva sitt eget bolag, oavsett om ditt mål är att jobba med din hobby eller ha flera anställda.

Vi har drop in från kl17:30 där du har chans att nätverka eller ställa frågor från föregående veckor och programmet drar igång 18:00.

Program
11/7
Vi kickar igång med minimässa där du får träffa personer som kan hjälpa dig i ditt företagande, så som bank, bokförare m.m. Kom och ställ dina frågor eller lyssna på intervjuer för att få inspiration!

18/9
Affärsidé och affärsplan.
Vi går igenom hur man jobbar fram sin idé och bygger en tydlig affärsplan.

18/9
Affärsmodell
Hur ser din affärsmodell ut? Hur ska du tjäna pengar på sin idé? Få med dig fungerande verktyg för ditt framtida företagande.

2/10
Budget
Detta tillfälle tittar vi på det som skrämmer många egenföretagare, nämligen budgeten. Peter Alkeryd kommer och lovar att det inte kommer kännas lika skrämmande sen, det kan faktiskt vara lite kul. Dessutom kommer Almi och SEB och förklarar hur man gör om man vill söka finansiering.

8/10
Säljteknik
Vi besöker WeSpace och får träffa andra företagare och höra deras bästa säljknep.

16/10
Digital marknadsföring
Mediabyråån Torget kommer och berättar hur du kan göra för att synas och vinna i en värld där alla slåss om utrymme och uppmärksamhet.

23/10
Avslutning med pitch
Som avslutning kommer Peter Uppman hjälpa dig att förfina din pitch så du känner dig bekväm att sälja in ditt företag i alla situationer.

Du är välkommen att delta alla kvällar eller välja ut de du tycker är intressantast.
Anmäl dig via länken i högerspalten.
Sidan uppdaterad 2017-05-31