Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-05-17. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Kurs i rådgivning för självbestämmande motivation 14–16 maj 2018

Missa inte vår unika kurs i praktisk rådgivning för självbestämmande motivation till hälsobeteenden inom hjärt-kärlhälsa Halmstad, 14–16 maj 2018! Kursen leds av professor Geoffrey C. Williams från University of Rochester, NY.

Välkommen att delta i en tillämpad kurs i autonomistöd för hälsofrämjande beteenden. Kursen leds av professor Geoffrey C. Williams från University of Rochester, som är en erfaren och internationellt välkänd forskare och praktiker inom självbestämmandeteorin.

Kursinnehåll
Du får lära dig att förbättra din rådgivnings- och kommunikationsförmåga genom att integrera självbestämmande motivation för att förbättra patientens eller klientens hälsoutfall i det praktiska utövandet.

Dina färdigheter utvecklas genom föreläsningar, praktiska övningar och feedback.

De tre kursdagarnas teman:

  • rådgivning inom kolesterolhantering
  • fysisk aktivitet
  • tobak

För vem?
Kursen riktar sig till personer verksamma inom hälso- och sjukvården eller annat hälsofrämjande arbete, till exempel vårdpersonal, läkare, hälsokonsulter och forskare. Kursen ges på engelska. Du som medverkar ska ha avlagt en mastersexamen eller motsvarande.


Datum: 14-16 maj 2018

För mer information och anmälan: www.hh.se/sdtcourselänk till annan webbplats

Pris 5.500 kronor, inklusive luncher och fika, välkomstmottagning och avslutningsmiddag.

Kontaktperson Karin.Weman@hh.se

Sidan uppdaterad 2018-05-17