Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-01-16. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Examensarbete

- Val av ämne

För att påbörja examensarbetet krävs ett visst antal poäng inom utbildningsprogrammet och inom ämnet. För att se vad som gäller för just ditt program, se respektive länk i menyn till höger. Det åligger projektgruppen att visa för examinatorn att projektmedlemmarna uppnått dessa förkunskapskrav. Detta sker genom att skicka in särskild blankett samt ett utdrag ur LADOK för varje projektmedlem, se snabblänkar till höger för respektive program.

Ett examensarbete på högskoleingenjörsutbildningen utförs helst i nära samarbete med industrin. Identifiera ett företag som du gärna skulle vilja arbeta på och kontakta dem (skicka dem även en presentation av dig själv). Utnyttja de kontakter du redan har, t.ex. på de företag du jobbat på tidigare. De har kanske något lämpligt examensarbete.

Lista över förslag på examensarbeten som föreslagits av Högskolan och de exjobb som ev. kommer in från industrin och näringslivsservice.

Du kan kanske få uppslag från tidigare examensarbete på ditt program. Din examinator har en lista på de företag och handledare på företagen som tidigare haft studenter som utfört examensarbete på ditt program.

Kontaktuppgifter till examinator för respektive program

OBS! Anmälan till VT18 är nu stängd!

Projektförslag, redovisning av förkunskapskrav och Ladok-utdrag sänds till kursansvarig (Björn Åstrand) i PDF-format senast 12/12-17. Märk mejlet med [ExjobbVT18] 

Hittar du fortfarande inte den information du söker?

<< Tillbaka till förstasidan för processen för examensarbete.

Snabblänkar till dokument

Mall för förkunskapskrav till examensarbete:

- DataingenjörWord (word, 57 kB)

- ElektroingenjörWord (word, 57 kB)

- MekatronikingenjörWord (word, 58 kB)

- CivilingenjörWord (word, 58 kB)

Mall för Förslag till Examensarbete Civil- och högskoleingenjörWord (word, 58 kB)

Projektdagbok och TidsloggPDF (pdf, 117.4 kB)

Rutiner för genomförande av examensarbete (ingenjörsprogrammen)PDF (pdf, 219.4 kB)


Sidan uppdaterad 2018-01-16