Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-06-27. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Det praktiska och nyttiga länkar

Högskolans avdelning utbildningsstöd svarar på frågor av övergripande karaktär för studenter gällande utbytesstudier, anordnar informationsträffar och sköter mycket av kontakten med de utländska lärosäten som Högskolan i Halmstad samarbetar med.

På Akademin för lärande, humaniora och samhälle kan ge ansökningsförfarandet och svarar på frågor angående den akademiska delen av dina utbytesstudier, t.ex. kursval och tillgodoräknande. Viktigt att förtydliga att det är du som student som själv har ansvaret för ansökningsprocessen samt planeringen och de praktiska förberedelserna av din studietid utomlands, men vi kommer att stödja dig i den processen.

Fyll i intresseanmälan så kontaktas du av den internationella koordinatorn vid Akademin för lärande, humaniora och samhälle, för personligt möte eller inbjuds till informationsmöte. Efter detta första möte fyller du i förankringsdokument nedan, för att få godkännande på din utbildning utomlands.

Intresseanmälan för utlandsstudier

Förankringsblankett för studier utomlandsPDF (pdf, 361.4 kB)

Studier i Norden – praktisk information

 

NYTTIGA LÄNKAR

Sidan uppdaterad 2018-06-27