Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2019-02-21. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Avslutningsvecka 2019

Högskolan vill tacka dig för din studietid! Du som avslutar dina programstudier vid Högskolan i Halmstad under läsåret 2018/2019 är varmt välkommen till avslutningshögtid i Halmstad arena fredagen den 7 juni 2019.

Alla studenter som tar examen bjuds in till en gemensam avslutning. Vi hoppas att du ser den 7 juni som ett festligt tillfälle att fira din examen med din familj och vänner. I början av mars öppnar anmälan till avslutningshögtiden och möjligheten att nominera kandidater till utmärkelserna årets student för respektive akademi samt årets alumn.

Nytt för i år är att Högskolan satsar på en avslutningsvecka som inkluderar vår examensmässa Utexpo, avslutningshögtiden i arenan, programsamlingar och andra aktiviteter.

Händer under avslutningsveckan

  • 5–6 juni: Programsamlingar, Utexpo och andra studentaktiviteter på campus.
  • 7 juni: Programsamlingar och avslutningshögtid på Halmstad arena. Den gemensamma högtiden på arenan startar 15.00 (ca 90 minuter).

Kriterier för utmärkelsen årets student 

Inför avslutningshögtiden kan studenter, personal, alumner och vänner till Högskolan nominera kandidater till utmärkelsen årets student. Studenten ska ha för avsikt att avsluta sina studier det läsår motiveringen berör och motiveringen ska bygga på följande kriterier:

  • Studenten ska ha utmärkt sig för goda, kreativa insatser och nyskapande verksamhet,
  • deltagit aktivt i kår och/eller studentliv,
  • gjort särskilda insatser till stöd för andra studenter,
  • alternativt visat upp goda studieresultat under sin studietid vid Högskolan i Halmstad.

Kriterier för utmärkelsen årets alumn

Inför avslutningshögtiden kan studenter, personal, alumner och vänner till Högskolan nominera kandidater till utmärkelsen årets alumn. Alumnen har tidigare varit student vid Högskolan i Halmstad och motiveringen ska bygga på följande kriterier:

  • Alumnen har utmärkt sig i sin karriär, gjort en värdefull insats efter sina studier eller något annat som är värt att uppmärksamma (en värdefull insats kan till exempel vara forskning och utbildning av högsta kvalitet, en viktig kulturgärning, en aktiv roll i samhället, stimulera utveckling och innovation eller på annat sätt bidragit till en bättre värld),
  • kan vara en god ambassadör för Högskolan i Halmstad och bidra till att stärka Högskolans varumärke,
  • kan vara en god förebild för dagens och framtidens studenter. 
Sidan uppdaterad 2019-02-21