Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-12-12. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Lärplattform (Blackboard)

Högskolan i Halmstad använder sig av lärplattformen Blackboard för webbaserad undervisning och undervisningsstöd. Blackboard kan användas både på campuskurser och distanskurser.

Blackboard fungerar på både PC och Mac och med de allra flesta webbläsare som till exempel Firefox, Safari och Internet Explorer.

Du loggar in i lärplattformen med ditt studentkonto.

Adressen till inloggningssidan är https://hh.blackboard.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inloggningssidan är gemensam för alla dina kurser i Blackboard.

Blackboard finns också som app för iPhone, Android och Windows phone.
Ladda ned appen Blackboard Mobile Learn och sök sedan på Högskolan i Halmstad.

Blackboard får nytt innehåll och ny design

Blackboard håller på att uppdateras och när allt är klart hittar du ditt personliga schema, kurs- och utbildningsplaner och övningstentor i Blackboard – utöver allt som redan finns där. Lagom till vårterminsstarten, den 15 januari, får Blackboard ny design och blir mer mobilanpassad. Men när du vill plugga i Blackboard kommer det även efter uppdateringen att vara enklare att använda dator i stället för mobil/surfplatta.

Information till lärare:

För att beställa kurser loggar du in på helpdesk.hh.selänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster och väljer "Blackboard" i menyn till vänster.

Du loggar in i Blackboard på samma sida som studenterna:

https://hh.blackboard.comlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster med ditt användarkonto.

Sidan uppdaterad 2017-12-12