Sök

Schema

Här ser du var du hittar ditt schema och tentaschema, men också hur du kan söka fram lärares eller kurskamraters schema.

Guide: Så söker du fram ett schema

  1. Skriv de tre första bokstäverna i program- eller kursnamnet. Då dyker det du söker på upp i resultatlistan – ju fler bokstäver du skriver, desto färre blir träffarna.
  2. När du har hittat det du söker i sökresultatet klickar du på det så att det hamnar i ”Mina val”. Klicka sedan på ”Visa schema”.
  3. Om du klickar på en bokning så hittar du mer information om klass, sal, lärare etc.
  4. I sökresultatet ser du vilket år ett program startar (h20 betyder höstterminen 2020) eller mellan vilka veckor en kurs pågår (202103/202111 betyder att kursen pågår mellan vecka 3 och 11, 2021).

Sök mer detaljerat

  • Du kan även söka efter andra saker än kurser och program (t.ex. lärare eller sal) om du klickar på menyn under ”Sök”.
  • När du har sökt fram ditt schema kan du modifiera det genom att klicka på ”Anpassa”. Här kan du filtrera bort vissa kurser, exportera schemat till din mobil och mycket mer. I menyn ovanför schemat kan du ändra tid och bläddra dig fram och tillbaka i kalendern.
  • Om du vill se ett schema för olika typer, till exempel klass + lärare, klickar du först på ”Visa filter” och därefter på ”Separator” mellan varje typ.
  • För att se ett kombinerat schema för till exempel Mekatronikingenjör som startade hösten 2020, lokalen R1207 samt en specifik lärare kan du välja att söka på TGMEKh20, separator, R1207, separator och lärarens namn.
  • Du kan självklart också skriva ut schemat.

Tyck till om schemafunktionen

Fyll i formuläret nedan om du har synpunkter på schemafunktionen. Dina synpunkter skickas till ansvarig för schema på webbplatsen.



Obs! Om du önskar svar på din fråga måste du ange din mejladress.

uppdaterad

Kontakt

Dela

Kontakt