Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-12-07. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Passerkort

För att komma in i Högskolans lokaler på kvällar och helger behöver du ett passerkort. Du behöver även kortet för att få tillgång till datorsalar, projektrum och vissa labbmiljöer. Vilka lokaler du har tillgång till beror på vilken utbildning du går.

Så här får du ditt passerkort:

1. Registrera dig på de kurser som du ska läsa.

2. Gå till servicestationerna i Servicecenter (glasgången, hus B).

3. Logga in med ditt studentkonto (de uppgifter som du använder för att logga in på Högskolans datorer och Studentladok). Följ instruktionerna.

4. Ta en nummerlapp till Servicecenters bemannade disk och hämta ditt passerkort. Glöm inte legitimation. Efter ungefär 30 minuter är kortet klart att användas.

Viktigt att tänka på

För att skaffa passerkort ska du ha läst och förstått de villkor och regler som gäller för passerkortet (se under Relaterade länkar) och för nyttjande av Högskolan i Halmstad lokaler.

Skulle du bli av med ditt kort kan du beställa ett nytt för 50 kronor. Kostnaden gäller inte om ditt ordinarie kort är utslitet eller inte fungerar.

Kortet gäller bara de lokaler som du har behörighet till.


Sidan uppdaterad 2018-12-07