Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-10-20. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Vi vill att studietiden ska vara den bästa tiden i ditt liv!

Många människor säger att studietiden är den roligaste tiden i livet. Nya vänner, nyvunnen frihet, ny kunskap, nya erfarenheter och nya sammanhang.

För många är engagemang det som tydligast präglar studentlivet. Att engagera sig i något av allt som erbjuds till studenter och av studenter kan hjälpa dig om du vill få nya vänner, roliga upplevelser och erfarenheter som gör skillnad på din väg mot drömjobbet.

Högskolan i Halmstad präglas av drivkraft och entreprenörsanda och det finns många föreningar/grupper att engagera sig i. Bredden på områden du kan engagera dig i är stor och vi kan nästan garantera att det finns något för alla. Brinner du för ett område där det inte finns någon förening kan du få hjälp och stöd att dra i gång en. Under de fyra kategorierna nedan kan du hitta mängder av saker att engagera dig i kopplat till din studietid på Högskolan i Halmstad. Här börjar framtiden!

Engagera dig – förbered dig för framtiden och få vänner för livet!

Besart

På Högskolan i Halmstad finns goda möjligheter att engagera sig och få utlopp för sina idéer! Det finns många föreningar att gå med i, eller så kan man starta upp nya, egna föreningar om man saknar något. Till skillnad från de stora skolorna där allt är etablerat kan vi själva styra vad vi vill göra. Ingenting är omöjligt!
– Besart Ferizi, studerar civilekonomprogrammet och är projektledare för Arbetsmarknadsdagen 2016.

Suzanna

Genom mitt engagemang har jag fått lära mig hur det är att jobba i olika sorts arbetslag, hur en organisation fungerar samt hur det är att planera, genomföra och utvärdera projekt precis som det är på arbetsplatsen.
– Suzana Gisselman, fd student på Hälsopedagogiskt program och arbetar nu som hälsoutvecklare i Hylte kommun.

Sidan uppdaterad 2017-10-20