Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-08-09. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Övriga föreningar

Det finns ett stort engagemang i föreningar och grupper som vi inte tydligt kan sätta in i ett fack. De är i många fall förankrade åt flera olika håll, både med förankring i Halmstad Studentkår, programföreningar, Hallands idrottsförbund, politiska- och idéburna organisationer m.fl. Här finns alltså möjlighet att få ytterligare kontaktytor till blivande arbetsgivare och roliga aktiviteter på vägen dit.

Arbetsmarknadsdagenlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Arbetsmarknadsdagen är ett samarbete mellan Halmstad Studentkår, Eurekha och Mjölner där studenter får möjligheten att träffa framtida arbetsgivare och kollegor.

CREDO

Kristen studentförening.

HSIFlänk till annan webbplats

Halmstad Studenters Idrottsförening. Vi strävar efter att ge studenter möjligheten att utöva olika sorter av idrottsliga aktiviteter. Håller också i Studentleague, en fotbollsturnering som är tillf ör att främja studenters hälsa och gemenskap över programgränserna.

Halmstadspexetlänk till annan webbplats

Förening som spexar.

Köörmitlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Studentkör som aktivt deltar i olika engagemang som Högskolan anordnar, så som examenstillfällen och Luciafirande. Vi håller även i två konserter per år.

Moderata studenterlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Politisk studentförening som verkar för studenter och bedriver studentpolitik.

Smålands Nationlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Smålands Nation är en pub och studentförening för studenter vid Högskolan i Halmstad.

 

Sidan uppdaterad 2017-08-09