Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-05-22. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Programföreningar

En programförening kan se ut på många sätt. Flera programföreningar spänner över många verksamheter som bland annat kontakt med arbetsgivare inom området och stöd till studenter i studierna på olika sätt. Framför allt är det nog ändå i att stärka gemenskapen inom programmet och att ordna aktiviteter och fester för studenterna som det stora arbetet görs.

Alla program har tyvärr inte en fungerande programförening men är du sugen på att starta en för ditt program så får du gärna ta kontakt med Linda Emanuelsson eller Josefine Henriksson och få hjälp med att gå vidare.


TBI Navetlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

De Tekniska Biologernas programförening som arbetar för våra TBI:are ska ha den bästa studietiden. Vi jobbar med att arrangera gasquer, fester, fixar ovvar och har kontakt med Högskolan osv.

Eurekhalänk till annan webbplats

Förgyller ekonomstudenters studietid och förbereder dem för arbetslivet.

U-tvingen


Ödet


S.K.O.L.Klänk till annan webbplats

Lärarnas programförening. Finns som stöd för lärarstudenterna och sysslar främst med att ordna fester och andra sociala evenemang

Corpus Callossumlänk till annan webbplats

En studentförening för OLAV-SOSH, programmen Organisering och Ledning av välfärd och arbete, Socialt Arbete samt Samhällsförändring och Social Hållbarhet. Vi utvecklar utbildningarna och stärker gemenskapen genom aktiviteter, festligheter och traditioner!

Vingmutternlänk till annan webbplats

Förening för maskiningenjörer och CAD-tekniker. Anordnar bland annat sittningar, idrottsevenemang, kontakt mot Högskolan osv.

Mårfintlänk till annan webbplats

Detta är sjuksköterskorna i Halmstads programförening. MårFint finns för att göra studentlivet lite bättre!

Informatix 

Informatikernas programförening.

Mjölnerlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Mjölner Studenförening är en programförening för Byggingenjörer och Bygg-& fastighetsekonomer. Som medlem i Mjölner får du möjlighet att gå på de bästa studentfesterna, de roligaste sittningarna samt chansen att träffa företag på den årliga arbetsmarknadsdagen som Mjölner är med och arrangerar.

 

Jag sitter som ordförande i programföreningen Corpus Callosum. Som ordförande är jag spindeln i nätet för vår styrelse och de utskott vi har. Jag planerar möten, har kontakt med styrelsen och utskotten. Jag fungerar kortfattat som bollplank och frågespalt.
– Johanna Lomander

Sidan uppdaterad 2017-05-22