Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-03-23. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Skapa ditt studentkonto

(din personliga datoridentitet)

Som ny student på Högskolan i Halmstad behöver du ett studentkonto. Detta använder du under hela din studietid för att komma åt Högskolans datorer, lärplattformen (Blackboard), Högskolans studentdokument-
hanteringssystem (studentportalen) och många andra tjänster.
 
Du får även en e-postadress som Högskolan i Halmstad använder för att kommunicera med dig som student. Det är därför viktigt att du aktiverar din personliga datoridentitet så snart som möjligt!

Hämta studentkonto med hjälp av konto på antagning.se

Om du redan har ett konto på antagning.se kan du använda det för att hämta ett studentkonto på Högskolan i Halmstad.
Gör så här:
1. Gå till studentkonto.hh.selänk till annan webbplats.
2. Klicka på "Hämta konto" Du blir automatiskt slussad till inloggningssidan på antagning.selänk till annan webbplats. Du måste vara bekräftad användare på studera.nu för att kunna använda denna tjänst.
3. Logga in på antagning.se. Du kommer tillbaka till Högskolan i Halmstads webbsida och får ditt studentkonto, efter att du har läst och accepterat Högskolans användarregler.

Hämta studentkonto utan användarkonto på antagning.se

Du som saknar konto på antagning.se har två alternativ att skaffa studentkonto på Högskolan i Halmstad:
A. Besök Högskolans Servicecenter som är öppet måndag — fredag kl. 8 — 16. Ta med din legitimation!
B. Skicka ett e-postmeddelande till helpdesk@hh.se och ange ditt personnummer och att du vill ha ditt studentkonto. Användaruppgifter skickas med vanlig post till din folkbokföringsadress.

Glömt användarnamn eller lösenord?

Om du redan är student och behöver hämta dina kontouppgifter igen, kan du använda något av de sätt som finns beskrivna ovan (som om du vore ny student).

Byta lösenord

Du kan själv välja nytt lösenord genom att logga in på www.hh.se/helpdesklänk till annan webbplats. Välj "Byt lösenord" i menyn till vänster och följ instruktionerna.

Kom ihåg!

Observera att du, när du hämtar ditt studentkonto, förbinder dig att följa Högskolan i Halmstads regelverk för användning av datorer och datanätverk.

Sidan uppdaterad 2018-03-23