Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2016-12-15. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Vill du starta eget?

Tänk så många idéer som ännu inte har uppfunnits! Finns det några problem som borde kunna lösas på ett smartare sätt? Finns det något du saknar i din vardag? Kanske har du en idé som kan revolutionera världen!
Du är inte ensam, i vår sköna miljö träffar du andra studenter och entreprenörer som har samma driv men andra infallsvinklar än du.

Vad du än har för idé kan vi på Högskolans studentinkubator hjälpa dig att utveckla den till ett projekt eller företag. Genom oss har du möjlighet att under studietiden öka ditt kontaktnät, få mod att pröva nya vägar och framför allt att utveckla din affärsidé.

I våra idécoachningsmöten hjälper vi dig att utveckla din idé och anpassa den mot din målgrupp och blivande kunder. Vi stöttar dig med metoder och verktyg samt låter dig ta del av våra nätverk.
Våra idécoachningsmöten ger dig också möjligheten att se och höra mer om studentinkubatorns verksamhet. Hos oss kan du sitta i en skön miljö med andra studenter och entreprenörer som är i uppstarten av egna projekt eller företag inom många olika områden.

Brist på idéer – inget hinder

Även du som är driven men saknar idén är välkommen. Vi matchar gärna ihop idéer med rätt entreprenörer.

Boka ett idécoachningsmöte idag!

Du kan välja mellan tre olika sätt att möta oss:

1. Träffa oss i Trade Center
Här får du möjligheten att känna på den kreativa miljön i Trade Center Halmstad (våning 2 och 3). Vi utvecklar tillsammans din idé eller dröm om att driva eget.

2. Walk and Talk
Trivs du bättre ute i friska luften? Låt oss träffas över en promenad runt campus. Vi möts så klart vid Trade Center Halmstad, så får du också möjligheten att kika in på vår studentinkubator.

3. Skype-möte
Läser du på distans eller har svårt att komma ifrån för att åka till Trade Center Halmstad? Vi träffar dig gärna över Skype i stället.

Bokningsformulär

Hur vill du möta oss?De senaste månaderna i den nya inkubatorn har varit fantastiska! Det är en kreativ miljö med mycket kompetenta människor som brinner för att hjälpa dig och ditt företag.
– Adam Halling, har startat sitt företag Art Upz med hjälp av studentinkubatorn.

Sidan uppdaterad 2016-12-15