Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2019-02-03. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Hälsoinnovation – entreprenörskap och nyttiggörande (7,5 hp)

Vårt samhälle står inför stora utmaningar inom hälsa och välfärd. Kursen ”Hälsoinnovation – entreprenörskap och nyttiggörande” (7,5 hp) riktar sig till dig som är doktorand och vill veta hur forskning inom hälsoinnovation kan omsättas i praktiken.

Det kan exempelvis handla om framtagandet av kommersiella produkter och lösningar, eller andra metoder för nyttiggörande, inom hälsoområdet.

"Kursen startar vecka 36 och pågår till vecka 39.

Välkommen med en föranmälan redan nu!

Bild: iStock

Efter kursen kommer du att kunna utvärdera, utveckla och driva entreprenöriella projekt inom hälsoinnovation. Du kommer även ha en ökad förståelse för hur hälsoinnovationer växer fram i samverkan med olika samhällsaktörer och om metoder och modeller som säkerställer forskningens effekt och relevans utanför akademin. Kursen ger även dig som doktorand möjlighet att utvärdera entreprenörskap som en framtida karriärväg.

Fyra tillfällen

Kursen organiseras i form av fyra heldagsseminarier (kl. 9–16) med uppgifter mellan träffarna och ett avslutande projektarbete. De fyra träffarna sker den 4 september, 11 september, 18 september, och 25 september.


Välkommen med din föranmälan dig via formuläret nedan!

Du kommer att bli kontaktad via e-post så snart anmälan öppnar.
Kursen är endast öppen för doktorander

Det lärosäte där du är inskriven

Sidan uppdaterad 2019-02-03