Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2014-10-13. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Studentinformation —

Sektionen för lärarutbildning (LUT)


Välkommen som student på lärarutbildningen!

Om du har frågor om intyg, tentor, passerkort, studentkonto, antagning, examen, studievägledning, lokaler, högskoleprov mm, ska du vända dig till Servicecenter.

På den här webbsidan samlar vi övrig information för dig som studerar på lärarutbildningen.


AKTUELL INFORMATION TILL VÅRA STUDENTER


Extraarbete för lärarstudenter

Är du lärarstudent hos oss och intresserad av extraarbete? Duktig på matematik eller finska - eller kanske både och? Just nu sökes:

  • Läxhjälp för elev i matematik (Ma2 i gymnasiet) - betalt arbete. Kontakta Ulla Palmqvist för mer information.
  • Hemspråksundervisning för elev i finska (åk 1) - betalt arbete. Kontakta Jessica Hietasaari Andersson för mer information.

Planera för välbefinnande och kontroll på studierna!

Fredag den 24 oktober anordnar Studenthälsan en inspirationsdag för studenter på Förskollärarutbildningen. Under denna förmiddag handlar det om att planera för välbefinnande och kontroll under studietiden. Välkommen att anmäla dig här

Inlämning av hemtentor måste ha försättsblad

Vi vill påminna om att alla hemtentor, inlämningsuppgifter och arbeten måste ha ett försättsblad. Detta gäller även om ni mailar in arbeten eller hemtentor. Detta är för att Servicecenter lättare ska kunna sortera in tentorna innan utlämning.

» Prenumerera på uppdateringar av aktuell information

Sidan uppdaterad 2014-10-13