Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2018-01-03. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Följ oss i sociala medier!

Högskolan i Halmstad finns i flera sociala medier. Här kan du kommunicera med oss och hålla dig uppdaterad om vad som händer på Högskolan.

Facebook, Twitter och Instagram

Facebooklänk till annan webbplats vänder vi oss i första hand till blivande studenter. Men sidan är även intressant för andra som vill hålla koll på vad som händer på Högskolan. För våra nuvarande studenter finns Facebooksidan Studentliv på Högskolan i Halmstadlänk till annan webbplats, där vi informerar om aktiviteter och annat som kan vara bra att veta.

Twitterlänk till annan webbplats kan du följa allt som har med Högskolans forskning, utbildning och samverkan att göra – ofta kopplat till dagsfärska frågor. Twitter passar dig som vill få en snabb, aktuell och lite mer personlig bild av lärosätets verksamhet.

Instagramlänk till annan webbplats visar vi med bilder vad som är på gång hos oss. Målgruppen är även här främst blivande och nuvarande studenter. Bilder publiceras av våra egna studenter. Vi har också ett Instagramkonto där Högskolans medarbetare turas om att berätta om sitt arbete: @jobbarpahogskolanihalmstadlänk till annan webbplats

Facebook (Högskolan i Halmstad)

Twitter (@HogskolanHstd)


Instagram (@hogskolanihalmstad)

Snapchat

Högskolan finns också på Snapchat, @hogskolanhstd

Filmer

På Youtube och Vimeo samlar vi filmer och videoklipp. Här kan du bland annat se filmer om våra utbildningar, intervjuer med tidigare studenter och ta del av forskningsseminarier.

Se våra filmer på Youtubelänk till annan webbplats
Se våra filmer på Vimeolänk till annan webbplats

Bloggar

I bloggportalen samlar vi våra bloggar – bland annat hittar du här flera studentbloggar samt studenthälsans och högskolebibliotekets bloggar. 

Till Högskolans bloggportallänk till annan webbplats
 
Ansvaret för Högskolans officiella konton på Facebook, Instagram, Twitter, Snapchat, Youtube och Vimeo ligger på kommunikationsavdelningen.

Sidan uppdaterad 2018-01-03