Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2016-09-23. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2016-09-22

Regeringsbeslut om vikarierande rektor

Regeringen har i dag, torsdag, fattat beslut om att utse Thorsteinn Rögnvaldsson, nuvarande prorektor vid Högskolan i Halmstad, till vikarierande rektor.

Utnämningen gäller från 1 oktober 2016 och fram till dess att en ny rektor för Högskolan tillträtt sin befattning.

Ansökningstiden för befattningen som rektor har förlängts efter beslut av Karin Starrin, ordförande i kommittén för rekrytering av ny rektor. Skälet är att Mercuri Urval som hanterar rekryteringen har bedömt att de inte kommer att kunna slutföra sitt uppdrag fram till 27 september.

När det gäller uppdraget som vikarierande ställföreträdande rektor har endast en person lämnat in en intresseanmälan. Vid sitt möte nästa fredag, den 30 september, väntas högskolestyrelsen besluta om vem som får uppdraget.

Thorsteinn Rögnvaldsson

Thorsteinn Rögnvaldsson blir vikarierande rektor för Högskolan i Halmstad från 1 oktober 2017 och fram till dess att en ny rektor tillträtt sin befattning. Bild: ANDERS ANDERSSON

Sidan uppdaterad 2016-09-23