Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-03-22. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2017-03-03

Samlad information uppskattades vid öppet hus

I går var det öppet hus på Högskolan i Halmstad. Det var periodvist fullt i montrarna när besökare kom för att för att få veta mer om utbildningar, studentliv och studier.

Under dagen fanns en hel del att göra för besökarna. Miniföreläsningar varvades med guidade campusturer och olika aktiviteter i montrarna. Man kunde bland annat öva golfputtar, styra en robothand, mäta sin handstyrka och prova VR-glasögon.

På mässan fanns det också möjlighet att träffa studie- och karriärvägledare, få information om utlandsstudier och prata med studentföreningar.

Utbildningsmässan var uppbyggd i Högskolehallen. I montrarna stod två studenter från varje program.

Under hela dagen kunde besökare gå på kortare föreläsningar om de olika programmen som erbjuds på Högskolan.

Bilder: LARS LARSSON, KELSEY JUAREZ OCH LINA FAGERBERG

Vad tycker du om öppet hus?

– Det har varit lärorikt. Speciellt kul att få se de olika ingenjörs­programmen som jag är intresserad av att läsa, säger Aron från Båstad.

– Jag tycker att allt är trevligt. Det är ett bra upplägg. Det var särskilt bra att alla program är samlade så man kan få information om alla, säger Ammie från Hammarö.

– Det är jätteintressant och jag har haft kul än så länge, säger Mohammed från Torup.

Är du intresserad av något speciellt program?
– Byggingenjörsprogrammet verkar intressant men i övrigt verkar alla ingenjörsprogram jättebra! Det var bra med mycket information om hur man söker och om antagningen.

Sidan uppdaterad 2017-03-22