Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2017-10-04. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

Nyheter med RSS

Nu kan du ta emot RSS-strömmar från hh.se och alltid hålla dig uppdaterad. RSS gör det möjligt för dig att prenumerera på kortfattade nyheter som levereras till dig automatiskt utan att du behöver surfa runt på olika webbplatser för att leta upp informationen.

För att komma åt Högskolan i Halmstads nyhetsrubriker i RSS-format behöver du ett särskilt program eller tillgång till en speciell webbplats som hämtar informationen från vår RSS-källa. Programmen kan också meddela när en ny artikel publicerats. På det viset håller du dig alltid uppdaterad.

Hur får jag tillgång till nyheter via RSS?

Det enklast sättet är att ladda ner och installera en RSS-läsare - ett program som kan hämta nyheter som RSS. Flertalet program är gratis och fungerar på en vanlig PC eller Mac. Vissa webbläsare kan också hantera RSS, till exempel Mozilla Firefoxlänk till annan webbplats och Internet Explorerlänk till annan webbplats. När programmet är installerat registrerar du i detta adresserna till de RSS-kanaler du vill följa.

Sidan uppdaterad 2017-10-04