Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2004-12-15. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2004-12-15

Pris i Innovation cup

Priserna fortsätter att strömma över Högskolans studenter. Före detta utvecklingsingenjörsstudenterna Marcus Tannerfalk och Kristoffer Persson gjorde nyligen en dubbel: De fick pris vid regionfinalen vid Innovation Cup Syd, inklusive "biljett" till riksfinalen, och de fick det lokala priset i Venture Cup i Göteborg.

Priserna rör deras innovation Navy Black Box, som vi berättat om här tidigare i samband med UTEXPO. Det rör sig om en grundstötningslogg för främst större fritidsbåtar. Arbetet med produkten driver de nu vidare i Innovationsgruppen.

Teknikbrostiftelsen.En annan som prisats strax före jul är Carl-Magnus Johansson för ActivationGrip, som kan användas i rehabilteringssammanhang. Även den innovationen uppmärksammades vid UTEXPO. Nu senast var det Teknikbrostiftelsen i Göteborg som skrev ut en check på 50 000 kronor för Carl-Magnus vidare arbete med produkten.

2004-12-15

Sidan uppdaterad 2004-12-15