Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2005-01-25. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2005-01-25

Golden Goal med Halmstads Bollklubb

Under namnet Golden Goal inleder Högskolan i Halmstad ett samarbete med Halmstads Bollklubb och ett antal företag. Tanken med Golden Goal är att skapa en mötesplats av hög klass genom att bland annat engagera intressanta personer i seminarier, ge kunskap om nya rön från den akademiska världen och presentera nyheter som är viktiga för regionens utveckling.

HBK:s spelare i A- och U-trupperna kommer att erbjudas karriärplanering/studievägledning. Tanken är att locka dem till utbildning vid Högskolan i Halmstad parallellt med det idrottsliga karriären. Vid Högskolan finns också många enstaka föreläsning och arrangemang som kan passa idrottsmännen. Högskolan uppför just nu ett centrum för idrott och hälsa, ämnen som är en del av Högskolans profil.

Målet är att få med ett 50-tal företag i regionen, som vardera betalar 50 000 kronor för möjligheten att få tillgång till en högklassig mötesplats, tillträde till matcher, studieresor etc

2005-01-25

Sidan uppdaterad 2005-01-25