Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2005-11-21. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2005-11-21

Högskolan på utbildningsmässor

Den 17-19 november ställde Högskolan i Halmstad ut på mässan Kunskap och framtid i Göteborg. Intresset för att studera i Halmstad var mycket stort under alla tre dagarna.

Fem studentambassadörer, två studievägledare och en informatör från Högskolan i Halmstad hade fullt upp med att informera besökarna om hur det är att leva och studera i Halmstad. Många visste inte alls vad de ville bli medan andra hade det fullt klart för sig. Design, ekonomi, teknik och idrottsvetenskap var populärt, men det var över lag stor spridning på besökarnas framtidsplaner.

Temat för årets monter är strand, hav och Halmstad. I bakgrunden svävar en kitesurfare, som även är entreprenör och utvecklingsingenjör, och under honom löper en strandremsa över hela montern. Med i montern är även en sandlåda med Deltasand. I den uppmanas besökarna att göra skulpturer som fotograferas och sätts upp på en vägg i montern. Tre skulpturer per dag koras till vinnare.

Den 24-25 november fanns Högskolan i Halmstad även på plats på Saco-mässan i Stockholm (Älvsjö) och den 30 november gick det att besöka montern på Malmö-mässan.

2005-11-21

Sidan uppdaterad 2005-11-21