Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2006-10-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2006-10-11

Bert Karlsson drog fullt hus

Musik, inspiration och Bert Karlsson. Det var några ingredienser under tisdagens inspirationskväll "Från jante till hjälteshow" i Kårhuset.

Musikmogulen och entreprenören Bert Karlsson var huvudattraktionen när höstens andra inspirationskväll för studenter hölls i Kårhuset den 10 oktober. Ungefär 300 studenter slöt upp i stora salen för att inspireras och underhållas.

Bert Karlsson berättade om sin karriär som skivbolagskung, sommarlandsägare, politiker och programledare. Han lockade många skratt med historier ur sitt liv och delade friskt med sig om sina åsikter om samhället, företagandet och inte minst om politiker och företagsledare. Han berättade också om sina senaste projekt, bland annat om en uppfinnarsåpa som går ut på att tio entreprenörer tävlar om bästa affärsidé.

Under kvällen bjöds det också på livemusik med gruppen Raj Raj, stand up med Fredrik Pettersson och Kristian Albinsson från "Lördag morgon"-gänget, samt en föreläsning med säljcoachen Per Syrén.

Bakom arrangemanget står "Ta steget", som är Högskolans inspirationsverksamhet för studenter.

- Vi vill ge stöd och inspiration till alla som har idéer som de vill förverkliga. Det kan handla om att starta eget företag men också om annat man drömmer om att göra, säger Madeleine Jansson, projektledare för Ta steget.

I höst planeras ytterligare inspirationskvällar, bland annat med David Lega, föreläsare, coach och före detta elitidrottman.

IDA LÖVSTÅL
2006-10-11
Bert Karlsson

Bert Karlsson

Sidan uppdaterad 2006-10-11