Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2006-08-17. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2006-08-17

Studenter bloggar om sin vardag

Hur är det att vara student på Högskolan i Halmstad? Hur ser vardagen ut med pluggande, fester, pengar och boende? Högskolan i Halmstad har startat en blogg där två studenter berättar om sin tillvaro.

- Tanken är att på ett personligt och roligt sätt ge en bild av hur det kan vara att leva som student, säger Sandra Martinsson, informatör på Högskolan i Halmstad.
Bloggen vänder sig i första hand till blivande studenter, men även till andra intresserade. Studenterna har fått fria tyglar att skriva om sin tillvaro och kan på så sätt ge en ärlig inblick i studentlivet. På bloggen har läsarna även möjlighet att skriva kommentarer och frågor.

- Allt som skrivs sparas och här kan man få en hel del tips, till exempel om var man kan hitta studentlitteratur eller göra på fritiden i Halmstad, säger Sandra Martinsson.

De bloggande studenterna är Elin Servin, 22 år, som läser till lärare, och Mikael Wernersson, 24, som läser idrottspedagogik.

Bloggen startade i mitten av juli och har i nuläget omkring 200 unika besökare varje dag. Den körs på prov fram till 15 september och ska därefter utvärderas.

Läs bloggen på http://hogskolanihalmstad.blogg.se/länk till annan webbplats

2006-08-17

Sidan uppdaterad 2006-08-17