Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2007-03-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2007-03-14

Flera nyheter i sommarens kursutbud

Kriminologi, spelarkitektur och "CSI på riktigt". Det är några nyheter i årets utbud av sommarkurser på Högskolan i Halmstad. Sista anmälningsdag är den 15 mars. I mån av plats är det även möjligt att anmäla sig i efterhand.

Högskolan håller i år ett 50-tal sommarkurser inom en mängd ämnesområden. En del av dem har hållits tidigare, bland annat de populära kurserna Juridisk översiktskurs, Digital grafisk design samt Kost, fysisk aktivitet och hälsa.

Men det finns även flera spännande nyheter i utbudet. Till exempel hålls en kurs i ornitologi, där man genom fältstudier får kunskap om våra svenska fåglar, och kursen Världsarvet Grimeton tar med den gamla radiostationen som utgångspunkt upp historien om kommunikation på avstånd ur både ett tekniskt och samhälleligt perspektiv. Andra nyheter är kurserna Kriminologi, Nanoteknikens grunder, CSI på riktigt, Spelarkitektur och Bli vän med din dator.

Ungefär 40 av Högskolans kurser kommer att hållas i Halmstad, sju är förlagda till Campus Varberg och två till lärcentrat i Falkenberg. Sista dag för ansökan till sommarkurser är den 15 mars men i mån av plats är det även möjligt att anmäla sig i efterhand.

Halmstad 2007-03-14

Läs mer om Sommaruniversitetet här.

Sidan uppdaterad 2007-03-14