Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2007-07-12. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2007-07-12

Högskolan träffar semesterfirare på torget

I semestertider kommer många besökare till Halmstad. Mitt i folkvimlet på Stora torg finns Högskolan på plats för att informera om utbildningar och livet som student.

Under tre veckor, den 9–29 juli, finns Högskolan i Halmstad där turister och Halmstadbor rör sig som mest.

– De dagar vädret är soligt och varmt håller vi till på Tylösand. Annars är vi på Stora torg, säger Sophie Nygren, en av de studentambassadörer som jobbar i Högskolans tält för att informera och svara på frågor om Högskolan, utbildningar och livet som student.

De första dagarna gjorde regn och svalt väder att de höll till på torget. En hel del semestershoppare och glassätande flanörer passade på att stanna till vid tältet.

– Hittills har det mest varit turister här. Vi har fått många frågor om vad vi har för program och vad man kan läsa i Halmstad, säger Sophie Nygren.

I tältet kan man, förutom att få information om Högskolan, försöka lösa någon av de ”kluringar” som finns där. Genom att pussla ihop träbitar till figurer kan besökarna vinna priser.

IDA LÖVSTÅL
2007-07-12
Sophie Nygren, Daniel Hansson och Johan Levin vid Högskolans tält

Sophie Nygren, Daniel Hansson och Johan Levin vid Högskolans tält

Sidan uppdaterad 2007-07-12