Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2007-10-15. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2007-10-15

Sista anmälningsdag framflyttad till 18 oktober

Anmälningstiden till vårens utbildningar har förlängts till och med torsdagen den 18 oktober. Detta innebär att det går att webbanmäla sig på www.studera.nulänk till annan webbplats fram till midnatt natten till fredag och att pappershandlingar ska ha inkommit under den 18 oktober. Anledningen är att det sedan i söndags kväll har varit stora tekniska problem med webbanmälan.

– Problemen med webbplatsen har visat sig vara mer svårlösta än vi först trodde och genom att vi flyttar fram datumet för anmälan så långt säkerställer vi att alla som vill söka till vårens utbildningar får möjlighet att göra det, säger Pierre Bastin, enhetschef på Verket för högskoleservice, VHS. Just nu pågår arbetet med att se till att studera.nu och webbanmälan ska fungera.

Oförändrad tidplan i övrigt


Tidplanen för antagningen till vårterminen 2008 påverkas inte i övrigt under resten av hösten. Webbanmälan har varit öppen för anmälan sedan den 17 september, meddelande om att sökande ska kontrollera anmälan skickas ut under november. Antagningsbeskeden når den sökande mellan den 10 och 14 december.

Halmstad 2007-10-15

Sidan uppdaterad 2007-10-15