Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-01-08. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-01-08

Angélica och Tapio är nya studentbloggare

För fyra dagar sedan åkte Angélica Korse till Indiana i USA som utbytesstudent. Hon läser Språkprogrammet och på en ny blogg kan du följa hennes tillvaro. Högskolan har även en annan ny bloggare, Tapio Anttonen, som i dag skriver sitt första inlägg på Högskolans studentblogg.

Angélica Korse är 23 år och läser under vårterminen på Ball State University i USA. Angélica, som i framtiden vill jobba som översättare, kommer under vårterminen att blogga om sin utlandsvistelse.

I sitt första inlägg berättar hon om hur hon efter en del missöden, som ett försenat plan och en missad buss, är på plats i staden Muncie. Under universitetets ”Orientation Week” har hon fått information om allt från försäkringar till hur man klär sig när det är kallt.

En finsk glassoman
Tapio Anttonen är 21 år och läser även han på Språkprogrammet. Han kommer från Skepplanda norr om Göteborg och ersätter Björn Ekmark på Högskolans studentblogg. Björn slutade blogga vid årsskiftet och framöver kommer Tapio och Lena Carlsson att turas om att skriva inlägg. Lena läser biomedicin och har bloggat sedan i somras.

Tapio beskriver sig själv som en finsk, kramig glassoman. Han är också debattlysten och gillar att prata.

– Jag är en person som har tankar och åsikter om i stort sett allt. På bloggen kommer jag att dela med mig av mina funderingar. Jag kommer nog också att skriva en del om Kårpuben, eftersom jag jobbar där, och en del om mina pedantiska egenheter, säger han.

IDA LÖVSTÅL

Till Angélicas blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till Tapios och Lenas blogglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Angélica Korse

Angélica Korse

Tapio Anttonen

Tapio Anttonen

Sidan uppdaterad 2008-01-08