Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-08-21. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-08-21

Emilie bloggar om nollningen

Nu har nollningen startat för nya studenter på Högskolan i Halmstad. En av årets ”nollor” är Emilie Jäfvert. På Högskolans studentblogg rapporterar hon direkt om vad som händer under nollningsdagarna.

– Jag har verkligen sett fram emot nollningen – det ska bli spännande! Det ska bli kul att på så sätt lära känna klassen, säger hon.

Med start i dag kommer Emilie på bloggen att beskriva sin tillvaro i Halmstad – nollningen, studiestarten och vardagen som student.

Emilie är 20 år och beskriver sig själv som en pratglad, modeintresserad och ödmjuk ”08:a” som älskar schlager, 80-talsfilmer och sötsaker.

– Jag kommer att skriva om mitt vardagsliv i Halmstad. Det blir förmodligen också en del om hur det är att flytta från en storstad till en mindre stad, säger hon.

Emilie tar över bloggandet efter biomedicinstudenten Lena Carlsson som nyligen skrev sitt sista inlägg. Tapio Anttonen, som läser på Språkprogrammet och har bloggat i ett halvår, kommer att fortsätta att blogga tillsammans med Emelie.

IDA LÖVSTÅL

Emilie Jäfvert – Högskolans nya studentbloggare

Emilie Jäfvert – Högskolans nya studentbloggare

Sidan uppdaterad 2008-08-21