Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-03-03. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-03-03

Högskolan firar 25-årsjubileum i maj

I år fyller Högskolan i Halmstad 25 år. Det firas under vecka 22, den 26–31 maj, med offentliga föreläsningar, invigningar och en stor fest på campus.

Under jubileumsveckan blir det en rad aktiviteter på Högskolan för allmänheten, studenter och personal.

Högskolans forskare och lärare håller offentliga föreläsningar inom Högskolans styrkeområden på temat ”Framtid och dåtid”. Det blir även invigning av Högskolans nya reception, liksom en anslutande utställningslokal. En skulptur av Walter Bengtsson ska också invigas och i samband med det hålls konstvandringar på campusområdet.

Den 29–31 maj är det dags för Utexpo. Det är Högskolans stora examensmässa där besökare kan kika på studenternas kreativa examensprojekt.

Fredagen den 30 maj kulminerar firandet i en stor fest på campus för studenter och personal. Festen kommer att hållas utomhus, mellan hus Q och Kårhuset. En stor picknickfest utlovas med god mat, underhållning och musik!

IDA LÖVSTÅL

Fotnot. Mer information och program publiceras framöver på Högskolans webbplats.

Sidan uppdaterad 2008-03-03