Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-02-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-02-14

Högskolan startar digitalt nyhetsbrev

I veckan distribuerades Högskolan i Halmstads första digitala nyhetsbrev. Det riktar sig till befintliga och potentiella samverkanspartner bland annat inom näringsliv, myndigheter, politik och olika organisationer.

– Vi vill gärna berätta om vad som händer på Högskolan i Halmstad. Tanken är att i det nya digitala nyhetsbrevet samla sådant som man kan ha nytta av och sådant som vi är lite stolta över, säger Tommy Svensson, chef för Enheten för kontakter och samverkan.

Det digitala nyhetsbrevet belyser i korthet ett urval händelser och länkar vidare till fördjupad läsning på Högskolans webbplats eller motsvarande. Syftet är att i högre grad synliggöra olika händelser och därigenom stärka och bredda relationerna med samverkande partner.

Utgivningsfrekvens är cirka sex gånger per år.

ANETTE LAURELL

Är du intresserad av att i fortsättningen få Högskolans digitala nyhetsbrev? Anmäl/avanmäl dig härlänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Sidan uppdaterad 2008-02-14