Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-10-17. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-10-17

Högskolans utbildningskatalog på hedrande andraplats

I går utsågs vinnarna i tävlingen Svenska Publishing-priset vid en stor gala i Stockholm. Högskolans utbildningskatalog, som var nominerad i klassen för bästa utbildningsprogram, kom god tvåa efter Sveriges Lantbruksuniversitet.

– Vi känner oss hedrade, säger Högskolans informationschef Marianne Folkesson. Det är första gången vi deltar och att då nå så långt känns jätteroligt, det ger mersmak.

Svenska Publishing-priset delas ut årligen till trycksaker i olika kategorier. Design, textinnehåll, tryck och visuellt innehåll bedöms och vägs samman. Högskolan fick 34 poäng av 40 möjliga, och premierades främst för texterna och det visuella innehållet.
Vinnaren, Sveriges Lantbruksuniversitet, fick full pott med motiveringen ”för ett inspirerande, välgjort och samtidigt kaxigt häfte som ger läsaren ett kvalificerat beslutsunderlag”.

Högskolan i Halmstads utbildningskatalog på andraplats när Svenska Publishing-priset delades ut i går. Bild:ANNIKA JOHANSSON

Högskolan i Halmstads utbildningskatalog på andraplats när Svenska Publishing-priset delades ut i går. Bild:ANNIKA JOHANSSON

Sidan uppdaterad 2008-10-17