Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-02-18. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-02-18

Nytt magisterprogram i arbetsvetenskap

I höst startar Högskolan i Halmstad ett nytt magisterprogram i arbetsvetenskap. Programmet behandlar förändringar i arbetslivet i ett nationellt och internationellt perspektiv.

I fredags gav högskolestyrelsen slutligt klartecken till att inrätta det nya programmet. Det innebär att arbetsvetenskap från och med i höst kan läsas upp till magisternivå på Högskolan i Halmstad. I dag är det möjligt att läsa arbetsvetenskap upp till kandidatnivå på det Arbetsvetenskapliga programmet (180 hp).

Magisterprogrammet ges i samarbete med Karlstads universitet, Göteborgs universitet och Högskolan i Borås. Undervisningen kommer delvis att ske på distans och en del av föreläsningarna hålls på andra orter än Halmstad.

Programmet ger 60 högskolepoäng och består av fyra kurser: Arbetsmarknad i svenskt och internationellt perspektiv, Organisationer i nationellt och internationellt perspektiv, Forskningsmetoder och Examensarbete.

IDA LÖVSTÅL

Läs mer om magisterprogrammet i arbetsvetenskap.länk till annan webbplats

Sidan uppdaterad 2008-02-18