Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2008-10-24. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2008-10-24

Studenter prisas för uppsats

Michaela Eriksson till vänster och Kajsa Friberg till höger prisades för bästa uppsats. Prisutdelare var Anders Kraft. <br />Bild:ANNIKA JOHANSSON

Michaela Eriksson till vänster och Kajsa Friberg till höger prisades för bästa uppsats. Prisutdelare var Anders Kraft. <br />Bild:ANNIKA JOHANSSON

För andra året har studenter från Högskolans marknadsföringsprogram premierats för bästa examensuppsats. Årets pristagare blev Michaela Eriksson och Kajsa Friberg.

– Vi blev jätteglada, säger tjejerna efter att de mottagit checken på 10 000 kronor. Det betyder mycket när man lagt ner så mycket tid, att få credit för det.

De gjorde sin utlandspraktik i Singapore under våren, på varsitt företag. Samtidigt skrev de på den gemensamma uppsatsen ”Please mind the gap”, som jämför den svenska och singaporeanska affärskulturen och kulturen i stort.

De har båda fått jobb efter examen i våras. Kajsa Friberg arbetar som inköpstrainee på Net on net och Michaela arbetar som sortiment- och marknadsassistent på Papyrus.

Det är Marknadsföreningen i Halland som står bakom priset och representanter för föreningen har tillsammans med lärare från Högskolan valt ut och bedömt tre uppsatser för att slutligen kora en vinnare. Priset delades ut under årets ”Marknadsdag” som hölls i går i Halmstad.

ANNIKA JOHANSSON

Sidan uppdaterad 2008-10-24