Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2009-03-09. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2009-03-09

Öppet hus lockade många

Den 6-7 mars var det öppet hus på Högskolan. Under fredagen kom busslaster med gymnasieungdomar som fick ta del av program- och kursutbud, dels vid utbildningsmässan i idrottshallen, dels via kortare informationspass.

Åse Olsson, studentambassadör, har de senaste veckorna arbetet som projektledarassistent på informationsavdelningen och planerat för öppet hus tillsammans med projektledare Johan Fredriksson. Det har varit intensiva dagar och under fredagen var det mycket som skulle klaffa.

– Jag har koll på de andra studentambassadörerna och stöttar Johan och ser till så allt fungerar, säger hon. Det är roligt och här är mycket folk. Jag tror informationspassen är uppskattade tillsammans med möjligheten att få träffa och prata med studenter som läser här på Högskolan.

Också under lördagen kom det mycket folk som ville träffa studievägledare och prata utbildning. Då fanns det också möjlighet att lyssna på populärvetenskapliga föreläsningar.

Text och bild: ANNIKA JOHANSSON

Projektledare Johan Fredriksson och projektledarassistent, tillika  studentambassadör, Åse Olsson, har jobbat intensivt med att planera och genomföra öppet hus.

Projektledare Johan Fredriksson och projektledarassistent, tillika studentambassadör, Åse Olsson, har jobbat intensivt med att planera och genomföra öppet hus.

Klätterväggen lockade många modiga.

Klätterväggen lockade många modiga.

Men kanske var det ännu modigare att ligga på spikar med snart krossade lekablock på magen.  Men 18-åriga Lii Larsen, Helsingborgs sportgymnasium, litar på kompisen Sebastian Wahrolin.....

Men kanske var det ännu modigare att ligga på spikar med snart krossade lekablock på magen. Men 18-åriga Lii Larsen, Helsingborgs sportgymnasium, litar på kompisen Sebastian Wahrolin.....

... och det gick ju bra.

... och det gick ju bra.

Sidan uppdaterad 2009-03-09