Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2010-09-09. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2010-09-09

Hanna Nordström ny studentbloggare

Hanna Nordström är 22 år, nybliven student på språkprogrammet och Högskolans nya bloggare. Under hösten och våren kan du följa hennes första år som student.

– Min blogg kommer att handla om hur jag lär känna Halmstad, min utbildning och min tillvaro som student, säger Hanna Nordström, som för en månad sedan flyttade från Linköping till Halmstad för att börja på Högskolan.

Den första tiden i Halmstad har varit fartfylld.

– Det har varit fullt upp med nollningen och allt vad det innebär att flytta till ett nytt ställe. Nu har också undervisningen kommit igång och det är mycket nytt att sätta sig in i.

Hanna beskriver sig som en nyfiken och öppen person som älskar att resa och upptäcka nya kulturer. På fritiden ägnar hon sig gärna åt sina vänner eller kopplar av med en film eller en bok. Och så blir det förstås en del skrivande.

– Jag tycker mycket om att skriva och har bloggat själv tidigare. Det har också blivit en del noveller, säger hon.

I sitt första inlägg skriver hon om skillnader mellan högskolan och gymnasiet, som till exempel hur hon nu inte längre är "elev", utan ”student”.

”Våra klasskompisar har bytts ut mot kursare och vi kan glömma lektioner och prov, för nu är det föreläsningar och examinationer som gäller!” skriver hon.

IDA LÖVSTÅL

Hanna Nordström har precis börjat på språkprogrammet på Högskolan i Halmstad och är också ny studentbloggare. Följ hennes liv och leverne i hennes blogg under första året som student.
Bild: IDA LÖVSTÅL
Sidan uppdaterad 2010-09-09