Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2010-08-30. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2010-08-30

I dag lanserar Högskolan ny webbplats

Högskolan i Halmstad lanserar i dag en ny webbplats. Besökare på www.hh.se möts nu av ett nytt utseende.

Den största förändringen är att webbplatsen blir bredare. Anledningen är en anpassning till den senaste webbstandarden och till dagens bredare datorskärmar.

– Innehållet och strukturen är i stort sett samma som tidigare, men vi har moderniserat utseendet och gjort menyerna tydligare. Förhoppningen är att det ska vara lättare för besökare att hitta den information som de söker, säger Högskolans webbkoordinator Ulrika Hällemarker.

Det blir även en del nyheter, till exempel möjlighet att söka bland Högskolans kurser och program på webbplatsens startsida. Andra nyheter på startsidan är direktlänken ”Jobba hos oss” samt länkar till olika sociala medier där Högskolan finns.

Webbplatsens sökfunktion har fått en så kallad autocomplete-funktion. Det innebär att man får upp en lista under sökrutan med förslag på ord som matchar det som skrivs.

IDA LÖVSTÅL

Sidan uppdaterad 2010-08-30