Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2010-01-15. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2010-01-15

Sjuksköterskestudenters examensarbete belönades av Vårdförbundet

Studenterna Mia Arbouet och Catrin Jekler fick i dag ta emot stipendium för bästa examensarbete på Sjuksköterskeprogrammet. Stipendiet delades ut av Vårdförbundet avdelning Halland.

Mia Arbouet och Catrin Jekler prisas för examensarbetet ”Partnervåld – Betydelsefulla faktorer för våldsutsatta i mötet med hälso- och sjukvårdspersonal”.

Gunnel Persson, ordförande i Vårdförbundet avdelning Halland, delade ut stipendiet i Folkets hus i Varberg i samband med sjuksköterskestudenternas examenshögtid.

Det är fjärde gången som Vårdförbundet avdelning Halland delar ut stipendium för bästa examensarbete vid Sjuksköterskeprogrammet på Högskolan i Halmstad. Stipendiet är på 5 000 kronor.

Gunnel Johansson, ordförande Vårdförbundet avdelning Halland, delade ut stipendium till studenterna Catrin Jekler och Maria Arbouet. Med på bilden är även Maria Widerberg, ledamot i Vårdförbundet avdelning Halland.

Sidan uppdaterad 2010-01-15