Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2011-03-10. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2011-03-10

Läs en sommarkurs i Halmstad

Skapande skrivande, kriminologi och nyföretagandets grunder – det är några av de kurser du kan läsa på Högskolan i Halmstad i sommar.

Sommar, semester och strandliv – det är vad många associerar till Halmstad. Men sommaren i Halmstad kan även innebära högskolestudier.

Högskolan i Halmstad erbjuder i år ett tiotal sommarkurser inom flera ämnesområden. Kurserna går på hel- eller halvfart under juni och juli.

– Sommarkurser kan vara en bra chans för studenter som vill bredda sin utbildning med något annat område, som till exempel engelska eller nyföretagande. Men kurserna kan också passa för alla som vill pröva att läsa en kortare kurs på Högskolan för intressets skull, säger Lina Malm-Lund, projektledare för sommaruniversitetet på Högskolan i Halmstad.  

De flesta kurser är förlagda till Halmstad, men någon hålls även på Campus Varberg.

IDA LÖVSTÅL

Fotnot. Senaste ansökningsdag är den 15 mars. Efter det finns möjlighet att söka i mån av plats. Du söker via studera.nu.

Sidan uppdaterad 2011-03-10