Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2011-06-01. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2011-06-01

Mediestudenter visade sina projektarbeten

Studenterna som läser medie- och kommunikationsvetenskap anordnade häromkvällen en event- och projektkväll då de visade sina projektarbeten som de har arbetat med under vårterminen.

Under festliga former med mingel, tilltugg och musikunderhållning av Halmstadsbandet United We Stand visade tvåorna på programmet Medier och kommunikation i teori och praktik sina projektarbeten för varandra och för studenterna i årskurs ett och tre.  Även företagen som de har arbetat med var inbjudna.

Emelie Andersson, strategisk kommunikation, Silja-Marie Kentsdottir och Anna Johannesson, medieproduktion, visade sitt projekt ”Ljuv musik i dina ögon” där de dels har tagit fram en kommunikationsstrategi för bandet United We Stand, dels har gjort en musikvideo och en dokumentär om bandet. Bild: LINDA LUNDELL

— Vi ville göra något annat än en vanlig redovisning så att vi kan ta del av varandras arbeten på ett annorlunda sätt och även bjuda in våra uppdragsgivare, säger Hanna Smedberg, en av studenterna som har varit med och arrangerat evenemanget.

Dokumentärer och musikvideor


Studenterna som läser medieproduktion visade delar av sina filmproduktioner, exempelvis dokumentärer och musikvideor medan studenterna inom strategisk kommunikation presenterade sina rapporter som de har tagit fram i samarbete med olika företag.

Hanna Larsson och Felicia Waernqvist, strategisk kommunikation, har arbetat med att utveckla coachingföretaget My Values varumärke och kommunikation. Bild: LINDA LUNDELL

Totalt visades tolv projektarbeten inom strategisk kommunikation och åtta produktioner av studenter inom medieproduktion.

Förhoppningen är att event- och projektkvällen kan bli ett återkommande evenemang framöver.

— Vi hoppas att vi kan inspirera ettorna inför deras kommande projektarbeten och skapa något nytt som kan återkomma nästa år, säger Hanna Smedberg.

Text: LINDA LUNDELL

Event- och projektkvällen som anordnades av studenter som läser medie- och kommunikationsvetenskap bjöd även på mingel och tilltugg. Foto: LINDA LUNDELL

Halmstadsbandet United We Stand, som även är en del av tre studenters projektarbete, spelade under kvällen. Foto: MIKAEL ERIKSSON

Hanna Smedberg var med och arrangerade mediestudenternas event- och projektkväll. Foto: LINDA LUNDELL

Sidan uppdaterad 2011-06-01