Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2011-08-11. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2011-08-11

Välkommen till Högskolan i Halmstad!

Ska du börja på Högskolan i Halmstad i höst? I så fall hälsar vi dig varmt välkommen! Vi kommer att göra allt för att din studietid ska bli så bra och givande som möjligt.

Nollningen närmar sig


Den 18 augusti kör Kåren igång nollningen för nya studenter. Nollningen är en tio dagar långt fest där du som ny student får chans att lära känna dina kursare, Högskolan och Halmstad under glada former. Läs mer om nollningen.

Uppropstider, registrering och annat viktigt


Höstterminen startar den 29 augusti. I ditt välkomstbrev kan du läsa mer om uppropstider och registrering till just ditt program eller din kurs. Här hittar du allt du behöver veta inför dina studier. Här hittar du ditt välkomstbrev.

Saker att tänka på  


Söka bostad, ordna studiemedel och välja försäkringar. Det är mycket att tänka på som ny student, särskilt för dig som samtidigt flyttar till ett nytt boende eller en ny stad. Gå igenom vår checklista för att inte missa något viktigt! Till checklistan.
Sidan uppdaterad 2011-08-11