Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2012-12-12. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2012-12-12

Antagningsbesked går ut i dag

I dag får knappt 5 000 personer besked om att de har antagits till kurs eller program på Högskolan i Halmstad. Dessutom får ytterligare cirka
5 700 personer besked om att de har en reservplats på en utbildning eller kurs vid lärosätet.

Högskolan har betydligt färre program som startar på vårterminen jämfört med höstterminen. Det mesta av utbildningsutbudet som startar på våren är fristående kurser.

– Som vanligt har bland annat sjuksköterskeutbildningarna, och kurser i psykologi och engelska många reserver, säger Brita Lundh, chef för studerandeavdelningen, om dagens antagningsstatistik.

Senast den 20 december måste man tacka ja till sin plats. Ett andra urval görs den 27 december och antagningsbesked efter detta skickas den 2 januari.

– Med tanke på att det är många reserver, vill jag gärna påminna om att det är viktigt att man svarar i tid för att behålla sin plats. Det gör man på antagning.selänk till annan webbplats, säger Brita Lundh

Här kan du som har blivit antagen hämta ditt välkomstbrev.

Sidan uppdaterad 2012-12-12