Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2012-07-05. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2012-07-05

Högskolan söker nollebloggare

Gillar du att skriva och dela med dig? Är du blivande student på Högskolan i Halmstad? Tänker du vara med på nollningen i augusti?Självklart ska du ansöka om att bli vår nya nollebloggare.

I fjol skrev Julia Amandusson om sina härliga, roliga och ibland småsvettiga upplevelser under nollningen. Nollningen leds av Halmstads studentkår och brukar beskrivas som Sveriges bästa nollning. Det är då du som nybliven student kommer in i den sköna gemenskapen på Högskolan, lär känna andra studenter och din (kanske) nya hemstad. Du får veta massor om Högskolan i Halmstad och hur det är att plugga här – men framför allt kommer du att få en riktigt rolig start på dina högskolestudier.


Ersättning utgår

Nu söker Högskolan dig som vill berätta om allt detta i vår nolleblogg. Bloggen är en del av Högskolans marknadsföring och våra nollebloggare ska göra minst nio inlägg under de tio dagar som nollningen pågår. Nollebloggen är aktiv under två veckor och ersättning betalas ut till dig som bloggar.

Skriv ett testinlägg

Låter det intressant? Gå direkt till anmälningsformuläret, fyll dina personuppgifter och skriv ett testinlägg. Nollningen pågår från den 23 augusti till den 1 september. Senast den 15 augusti får du veta om du är en årets nollebloggare. 


Sidan uppdaterad 2012-07-05