Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2012-08-30. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2012-08-30

Kungen och drottningen besöker Högskolan i Halmstad


På tisdag, den 4 september, kommer H.M. Konung Carl XVI Gustaf och H.M. Drottning Silvia till Halmstad. I programmet ingår ett besök på Högskolan.

Landshövding Lars-Erik Lövdén är värd för besöket som inleds på lantbruksföretaget Wapnö AB. Lunch, med halländskt tema, ges på Halmstads slott då också Hallands Matakademi ska dela ut årets priser, bland annat till årets unga kock.

Efter lunchen, klockan 13.45, anländer kungen och drottningen till Högskolan, där rektor Mikael Alexandersson och styrelsens ordförande Karin Starrin tar emot och presenterar Högskolans verksamhet. Informationen ges på 21:a våningen i Faculty club och lounge. Därefter presenterar projektledare Magnus Hållander Hälsoteknikcentrum Halland, HCH. Programmet på Högskolan avslutas i Hälsoteknikcentrums visningsrum, med demonstration av några av de produkter och tjänster som HCH har tagit fram.

Kungens och drottningens besök på Högskolan varar en timme, varefter de åker vidare till HMS Industrial Networks AB, där Halmstadsbesöket avslutas.

Frågor om kungens och drottningens besök på Högskolan besvaras av Marianne Dellstrand, rektors handläggare.

Kungen och Drottningen besöker Högskolan under sitt officiella besök i Halmstad i morgon.
© Kungahuset.se


Sidan uppdaterad 2012-08-30