Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2012-01-26. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2012-01-26

Öppet hus på Högskolan i Halmstad

Den 1 och 2 februari håller Högskolan i Halmstad öppet hus. Då kan alla som vill veta mer om högskolestudier komma hit och träffa lärare, studenter och annan personal för att få en inblick i hur det är att studera på Högskolan i Halmstad.

Öppet hus kommer även i år att hålla till i Högskolehallen, där studenter, lärare och representanter för de olika utbildningarna finns på plats för att berätta om Högskolans program och kurser.

Tre scener


Studie- och karriärvägledare och representanter för Studenthälsan, Kåren och Karriärcentrum kommer också att vara på plats för att svara på frågor.

– Det blir ett bra tillfälle att träffa studenter och lärare för att få information om Högskolan och de utbildningar som ges, säger Niclas Rosander, projektledare för öppet hus på Högskolan i Halmstad.

Vid utbildningsmässan i Högskolehallen kommer det också att finnas tre scener där lärare och studenter håller kortare föredrag om Högskolans olika ämnesområden.

– Det blir en bred introduktion till varje ämnesområde. Efter det kan man ta en djupare diskussion med lärare och studenter i någon av montrarna, berättar Niclas Rosander.

Annorlunda studentprojekt


Förutom att det ges information om utbildningar i montrarna sker det andra aktiviteter. Bland annat bjuder Högskolans internationella studenter på mat från sina hemländer.

En annan sida av studentlivet kommer även att visas upp i form av ett annorlunda och ”spexigt” studentprojekt.

– Det blir en kul inramning som har med studentlivet att göra, säger Niclas Rosander som inte vill avslöja för mycket.

Öppet hus äger rum onsdagen den 1 februari klockan 17–20 och torsdagen den 2 februari klockan 9–13 i Högskolehallen.

LINDA LUNDELL

Den 1 och 2 februari är alla som funderar på att börja studera välkomna till öppet hus på Högskolan i Halmstad.
Sidan uppdaterad 2012-01-26