Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2012-03-27. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2012-03-27

Sök höstens utbildningar senast den 16 april

Vill du bli lärare, ingenjör, hälsopedagog, ekonom eller kulturadministratör? Eller vill du läsa något annat av våra 50 program eller omkring 400 kurser? Sök till Högskolan i Halmstad senast den 16 april.
Högskolan i Halmstad är möjligheternas högskola. Här finns ett brett utbildningsutbud, engagerade lärare och ett aktivt studentliv. Här är också nära till allt.

Det finns en nära kontakt mellan studenter och lärare men även mellan de olika ämnesområdena på skolan. Högskolan har ett nära samarbete med både näringsliv och offentlig sektor vilket ökar möjligheterna till praktikplatser, projektarbeten, föreläsare och viktiga kontakter för framtiden.
Halmstad är också en lagom stor stad med pendlingsavstånd från både Malmö och Göteborg. Här är det nära mellan campus och centrum – och till havet såklart!

Så här söker du till Högskolan i Halmstad:


1. Hitta din utbildning bland våra program och kurser.

2. Alla utbildningar har en direktlänk till antagning.se där du gör din anmälan. Ansök senast den 16 april.
Behöver du hjälp eller råd kan du kontakta våra studie- och karriärvägledare.

3. I mitten av juli kommer det första antagningsbeskedet. Då ser du om du har blivit antagen, reservplacerad eller struken. Kom ihåg att du måste svara på antagningsbeskedet för att behålla din plats.

Välkommen till Högskolan i Halmstad!

Glasgången på Högskolan i Halmstad
Sidan uppdaterad 2012-03-27