Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2013-07-24. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2013-07-24

Högskolan söker nollebloggare

Gillar du att skriva och dela med dig? Är du blivande student på Högskolan i Halmstad? Tänker du vara med på nollningen i augusti? Om du svarar ja på alla frågor, ska du också självklart ansöka om att bli vår nya nollebloggare.

I fjol skrev Anton Nilsson och Melody Jakob om sina härliga, roliga och ibland småsvettiga upplevelser under nollningen. Nollningen, som leds av Halmstads studentkår, brukar beskrivas som Sveriges bästa nollning. Det är då du som nybliven student kommer in i den sköna gemenskapen på Högskolan, lär känna andra studenter och din (kanske) nya hemstad. Du får veta massor om Högskolan i Halmstad och hur det är att plugga här – men framför allt kommer du att få en riktigt rolig start på dina högskolestudier.

Lön för mödan

Nu söker Högskolan dig som vill berätta om allt detta i vår nolleblogg. Bloggen är en del av Högskolans marknadsföring och våra nollebloggare ska göra minst nio inlägg under de tio dagar som nollningen pågår. Nollebloggen är aktiv under två veckor och ersättning betalas ut till dig som bloggar.

Skriv ett testinlägg

Låter det intressant? Gå direkt till anmälningsformuläret, fyll i dina personuppgifter och skriv ett testblogginlägg. Nollningen pågår från den 21 till den 30 augusti. Senast den 15 augusti får du veta om du är årets nollebloggare. 

Under nollningen får du som ny student möjlighet att snabbt komma in i gemenskapen, träffa nya vänner, lära känna Högskolan och Halmstad – och ha riktigt, riktigt roligt under några dagar.

Sidan uppdaterad 2013-07-24