Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2013-02-14. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2013-02-14

IT- och energiministern besökte Högskolan

I tisdags eftermiddag fick Högskolan i Halmstad besök av IT- och energiminister Anna-Karin Hatt. Hon fick en presentation av Högskolans verksamhet inom hälsoteknik och tog sig en virtuell cykeltur i demonstratorn Bike around.

Högskolan i Halmstad var först ut att få besök av Anna-Karin Hatt under hennes Hallandsvisit den 12 och 13 februari. På Hälsoteknikcentrum Halland (HCH) fick hon en presentation av Högskolans arbete med hälsoteknik och se exempel på produkter och tjänster som har tagits fram av HCH.

Högskolan gästades även av lokala och regionala centerpartistiska politiker. Tidigare på dagen träffade kommunrådet Henrik Oretorp och gruppledare Jenny Axelsson bland andra rektor Mikael Alexandersson för att diskutera Högskolans samverkan med kommun och näringsliv. 

Anna-Karin Hatt tar sig en virtuell cykeltur i demonstrator Bike around – en träningscykel som man själv kan styra vart man vill, med hjälp av exempelvis Google Maps. Bild: Anders Petersson

Anna-Karin Hatt och Stefan Bengtsson (C) visades runt i Hälsoteknikcentrum Hallands lokaler av bland andra Magnus Hållander, sektionschef på IDE. Bild: Anders Petersson

Sidan uppdaterad 2013-02-14