Den här sidan är utskriven från Högskolan i Halmstads webbplats (www.hh.se). Texten uppdaterades senast den 2013-06-03. Besök webbplatsen om du vill vara säker på att läsa den senaste versionen.

2013-06-03

MKV-studenter visar projektarbeten

Studenter på programmet ”Medier och kommunikation i teori och praktik” bjuder nu in till en projektkväll där du kan ta del av presentationer och filmvisningar. Under kvällen visar studenterna hur de förenar studier och kontakt med näringslivet.  

I morgon, tisdagen den 4 juni, är det dags för ”MKV Vision”. Då presenterar studenter som läser fjärde terminen på programmet ”Medier och kommunikation i teori och praktik” sina projektarbeten. På uppdrag av nationella och internationella företag och organisationer har studenterna som läser programmets inriktning ”strategisk kommunikation” skrivit rapporter där de ger sin syn på organisationernas kommunikation, och förslag till förbättringar. Röda Korset, Spis & Deli, Procera Networks och Marknadsföreningen i Halland är bara några av de företag och föreningar som är representerade av studenterna. 

Cecilia Bylund, Daniel Axelsson och Henrik Rönnberg Kruse är tre av de studenter som visar upp sina projektarbeten.

Daniel Axelsson är student på programmet och den som har planerat eventet. Han tycker att möjligheten till kontakt med näringslivet under studietiden är ovärderlig.

– Att genomföra projekt i denna form är både utvecklande och spännande. Vi får på så sätt möjlighet att använda våra teoretiska kunskaper i verkligheten, säger han.

Daniel Axelsson välkomnar alla intresserade och berättar att besökarna kommer att få möjlighet att mingla bland studenternas montrar. Det kommer även att bjudas på mat, musik och aktiviteter.

Besökarna kommer även att kunna se filmvisningar som studenter vid inriktningen medieproduktion har planerat, strukturerat och producerat under projektkursen. 

– Vi kommer att visa spännande dokumentärer om allt från stand-up och politik till kärnvapenprogram. Besökaren kommer även att kunna ställa frågor om produktionerna, och på så sätt få ta del av hela processen, berättar Henrik Rönnberg Kruse, en av de studenter som deltar.

LISA LARSSON

Är du intresserad av att ta del av de projekt som studenterna visar upp eller är du nyfiken Högskolans utbildningar inom medie- och kommunikation – ta då tillfället i akt att besöka ”MKV Vision”.

TID: Tisdagen den 4 juni kl. 17.00–21.00

PLATS: Visionen, hus J, Högskolan i Halmstad

Sidan uppdaterad 2013-06-03